יום חמישי, 2 ביוני 2016

"לחם הבית" מבית "מאסטר שף"- תערובות קמחים לאפייה ביתית

המותג "מאסטר שף" יצא בסדרה חדשה של מגוון תערובות לחמים להכנת לחם ומאפים נוספים באפייה ביתית.

כל מה שצריך הוא להוסיף רק מים (ושמן אם רוצים), מתקבלת תוצאה יפהפייה וגורפת מחמאות בקלות ובהנאה.
הסדרה החדשה מצריכה מספר שלבים מועט להכנת הלחם. 4 שלבים בלבד ליתר הדיוק:
כל שצריך לעשות הוא:
1. להוסיף מים
2. ללוש היטב (רצוי במערבל) ולהמתין חצי שעה
3. ליצור כיכר ולהמתין עוד קצת
4. וזהו לתנור!

כל אריזה מכילה 1 קילו של תערובת, מה שמספיק לנו ליצירת 2 כיכרות לחם.
ל"לחם הבית" 4 סוגי לחמים בסדרה:
* תערובת להכנת לחם כפרי עם גרעינים
* תערובת להכנת לחם עם גרעיני חמניות
* תערובת להכנת לחם בסגנון איטלקי עם חיטת דורום
* תערובת להכנת לחם שיפון

קיבלתי לסקירה 3 מהמוצרים בסדרה, והחלטתי לנסות בראש ובראשונה את תערובת לחם השיפון.
מודה שהייתי קצת סקפטית בעניין. ניסיונות קודמים שלי להכנת לחם או לחמניות בעבר לא היו הצלחה גדולה..
אבל החלטתי שהגיע הזמן להתגבר על הפחד, ולחם השיפון קרץ לי מהצד.
לאחר ההוצאה מהתנור הלחם נראה לי עוד קצת רטוב ולכן נתתי לו כרבע שעה נוספת בתנור, אבל אני מניחה שכל תנור נותן תוצאה מעט שונה. ממליצה לעקוב אחר התפתחות האפייה.
כמובן שכל אחד מוזמן להוסיף ללחם תוספות על פי טעמו, לעצב אותו באיזו צורה שרק ירצה, ואף להכין מהתערובת מאפים נוספים מלבד לחם. בסיס לפיצה, פוקצ'ה, פרצלס, ועוד ועוד ועוד.

הנה סרטון המדגים את שלבי הכנת לחם השיפון שאפיתי. ובסוף- התוצאה המגרה :)
אפשר לסמן V על לחם בשבת.
בתאבון!






מחיר מומלץ 9.90 ש"ח.
ניתן להשיג בחנויות ורשתות השיווק המובחרות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה